Slot mesin dodolan njaba U. lan Kanada sing ramalan kanggo tekan sing dhuwur ing saklawasé a decade mimpin dening casino anyar lowongan ing Asia, miturut laporan riset greektown casino detroit poker kamar. Internasional slot dikarepake sales bakal tekan 72,400 unit taun iki, ing dhuwur wiwit 2009, nalika dodolan kenek 73,340, miturut forecast taunan dirilis ing minggu iki dening Eilers & Krejcik Game, LLC.
Las Vegas basis Internasional Game Teknologi lan Ngelmu Game sing ramalan kanggo ndeleng slot unit dodolan tuwuh 4 persen lan 5 persen, mungguh greektown casino pengadilan pangan restoran. Panggantos dodolan sing samesthine kanggo munggah 1.1 persen kanggo 58,296 unit nalika dikarepake anyar bakal nggedhekake 43 persen kanggo 14,117 unit carane kanggo menang ing poker. Dodolan anyar kang "mimpin dening gedhe-ukuran integrasi resor lowongan ing Macau, china lan Filipina," Eilers & Krejcik ngandika ing laporan. MGM Resorts, Galaxy Hiburan lan SJM Holdings bakal kudu 3,700 slot kanggo isi munggah proyèk anyar ing Macau taun iki, miturut laporan. Resorts Donya Manila lan Okada Manila proyèk bakal generate dikarepake anyar ing Filipina carane kanggo menang ing baris pass ing craps. Slowdown ing resor lowongan ing Asia taun sabanjuré bakal kasil ing 7.5 persen nyelehake ing slot dodolan kanggo 67,000 unit, miturut Eilers & Krejcik. "Ing 2018 kita antisipasi kurangé populasi pinunjul ing anyar lan expansionary kegiatan tengen ing wilayah Asia-Pasifik kang ora bakal nutup kerugian dening andhap asor wutah ing dodolan panggantos," ing laporan ngandika carane kanggo menang ing online slot uk. Internasional slot dikarepake wungu 6.9 persen ing 2016 kanggo 67,500 unit, miturut tenan. carane kanggo menang ing penny mesin slot.