Minangka 30 juni, Boyd wis $1.31 milyar ing awis ing tangan lan utang saka $4.98 milyar rak gendheng t slot hardware.
Bagean pinunjul saka wong-wong ayahan teka dening cara saka $600 yuta ing obligasi perusahaan perusahaan didol ing Mei, lan $670 yuta narik kawigaten ing kredit revolver ing Maret rak gendheng t slot perkakas. Lan wiwit reopening wiwit, kita mati kanggo wiwitan banget," ngandika Boyd CEO Keith Smith ing statement plus gros casino au monde.

Tambahan, Boyd wis viewed dening analyst lan investasi komunitas minangka regional operator, babagan industri game kang di senengi ing lingkungan saiki amarga perusahaan' lack saka katergantungan ing panggonan pasar plus grand tournoi de poker au monde. Ing Aliante operator ngandika iku ilang 96 sen nuduhake ing revenue saking $209.68 yuta sak April liwat juni wektu pigura plus grands joueurs de poker. Minangka akeh minangka 10,300 buruh bisa uga kena pengaruh dening wong-wong pengirangan ndeleng grenier aix en provence geant casino.
Sing bisa prewangan prayoga asil waktu katelu ndeleng klamben casino de montbenon.