Visionary iGaming wis announced anyar Wakil Presiden Senior marketing ing wangun saka veteran industri Gian Perroni plus grand tournois de poker. Janjian ndadekke Visionary 20 taun saka marketing pengalaman industri, 13 taun ing industri game, kang klebu DublinBet.com lan AbsolutePoker.com plus grand tournoi de poker. Martin Reiner, CEO saka Visionary iGaming, komentar, "Minangka mantan CEO saka Vuetec Ltd, tiyang sepah saka DublinBet.com, aku nyewo Gian Perroni minangka Direktur Marketing lan account tansaya cepet menyang sukses ageng thanks kanggo kang karya.

Aku saiki elated sing Visionary iGaming bisa kanggo narik kawigaten Gian lan kanggo sepisan maneh duwe kesempatan kanggo bisa karo wong." Arep dadi tengen dhengkul lawas-up dening swara saka iku!Bisa tim iki bakal judhul kanggo liyane 163 game playoff ing pungkasan mangsa?Uga, Putih Sox wis sawetara karya apa kanggo nggawe sing kelakon minangka Kembar duwe sehat 3 game timbal ing wong-wong mau ing Tengah divisi vida de jogador de poker. Ing keadilan kanggo Bulak Selang, Kembar wis tim paling apik ing MLB wiwit Break Kabeh-Star ndeleng grenier aix geant casino. Iku wis lengkap gaweyan tim kanggo Twanks, sing wis nandhang ciloko kanggo pemain tombol, nanging terus kanggo muter ing victoryland lan quincy kang 777 casino.
Lagi di senengi kanggo ngalahake Putih Sox bengi, lan aku ngene tresna kanggo njupuk Putih Sox kanggo upset, nanging ing kene sandi jeksa agung bisa ngetokake.. diamond casino heist pindhah menyang ruang paling ngisor. Putih Sox ora duwe nyedhaki, sing bullpen wis omong kosong lan malah sanadyan wiwitan picer Yohanes Danks wis gedhe outing marang Kembar minggu kepungkur, Kembar sing abang-panas ing ngarep sapunika. diamond casino heist salah awit.