Pribadi diduweni, Brandywine iki dilisensi ing Nevada ing juni 2008 lan wis cepet diadegaké kuwat operasi diamond casino heist plesiran kendaraan salah. Pungkasan sasi, UK bookmaker William Hill angsal Amérika Wagering, Inc.lan Cal Neva Sportsbook Divisi kanggo kira-kira $39m lan nggawa dicokot sing sethitik saka UK roso kanggo KITA. "Iki persetujuan karo William Hill punika bayangan saka telung taun hard karya dening tim kita lan sesambetan kita wis dibangun karo kita bisnis partners," ngandika Joe Asyer, presiden lan CEO saka Brandywine ditambahaké ing release diamond casino heist salah 2021.
Dadi metu William Hill ora rampung. Kita katon nerusake kanggo apa karo kita kolega anyar kanggo nambah aturan karo ombone saka kita olahraga totoan isi lan teknologi." Digabungake wawasan kanggo kabeh telung pitukon iku kira-kira $55m ireng lan putih jack russell teddy. Brandywine apik pas strategis kanggo AWI lan Cal Neva kang sportsbook operasi, lan ndadekke ora mung sing uga dianggep tim manajemen lan Nevada operasi nanging uga eksklusif tanah basis olahraga totoan hubungan karo Delaware pamaréntahan Negara ireng lan putih jack russell diiseni kewan. Ralph Tutup, Eksekutif saka William Hill, ngandika ing release: "Kita waca KITA sportsbook industri minangka kesempatan pembangunan gedhe kanggo William Hill lan sing bungah dening kesempatan kanggo nandur modal ing nggawa bebarengan telung highly ajeni pemimpin ing Nevada lan Delaware ireng lan putih jack russell kirik for sale.