Marketing perusahaan tech bakal pertunjukan sawijining solusi global ing game industri B2B acara lan affiliate marketing konferensi ing ibukutha UK Montreal, QC ireng lan putih jack russell tan. Tim uga bakal ngrembug karo delegasi Income Akses Jaringan, iGaming kang dawa-bantu sawijining affiliate network, lan perusahaan suite saka digital marketing layanan, kalebu affiliate program manajemen, media tuku, SEM, ASO lan marketing isi ireng lan putih jack russell tiyang ingkang remen. Grup ngadeg dumunung ing N9-140. Tim, kalebu Wakil Presiden Strategi Sarafina Wolde Gabriel, General Manager Tara Wilson, Sirah Global Dodolan Jonathan Vintner, Sirah saka Pembangunan Bisnis Sarah Robertson lan Marketing Manager Erica Anderson, bakal pertunjukan Income Akses' multi-saluran nelusuri lan analytics platform affiliate uga minangka sawijining Ad-Bantu alat lan seluler-ranging app solusi ireng lan putih jack russell anak kirik for sale. Tindakake Income Akses ing Twitter/ LinkedIn/ Facebook / Kamar Penet / Isi Hub Bab Paysafe Paysafe anjog global panyedhiya mburi-kanggo-mburi solusi pembayaran. Tindakake Paysafe ing Twitter / LinkedIn / Google + / stories.paysafe.com Informasi Kontak Nick Ngomong Komunikasi Manager Income Akses, Paysafe Tel. We look nerusake kanggo ngrembakaken iGaming marketing tren, lan évolusi saka luwih akeh global game malang uga kita anyar perusahaan pembangunan." Kanggo gawe jadwal patemon karo tim ing London, hubungi Income Akses. Ing 2:30 p.m.ing 9 februari ing Kamar 2 ExCeL London, Wolde Gabriel bakal moderate lan LAC diskusi panel, 'Pasar Afrika – apa sampeyan kudu ngerti babagan kesempatan' kantor seneca niagara kasino poker kamar. Panelists kalebu NairaBet CEO Akin Alabi, BetOLimp.co.za CMO Tandha McGuinness, lan Mathew Symmonds, Direktur Web Analisis Solusi.

Ing LAC, Income Akses bakal ngetokne ing Booth K10 karo liyane Paysafe perusahaan NETELLER lan Skrill, kanggo ngrembug perusahaan affiliate solusi karo afiliasi lan operator.