Urband legenda wis iku sing Joseph Stalin ngandika yen iku ora ing wong-wong sing milih sing count, nanging sing counts votes kantor seneca niagara kasino poker turnamen. Page, tentrem Brexit iku cilik banget. Kamungkinan sawetara krisis dumadakan bakal pop munggah nuntut "persatuan nasional antarane wong Eropa" lan UK kang metu, malah yen iku liwat on Thursday, bakal moho postponed kanggo "keamanan nasional" alasan. Yen Britain votes kanggo ninggalake, njaluk siap kanggo sawetara pelaksanaane ketat peraturan hukum, utamané marang perusahaan-perusahaan sing iku politik sing bener lan apik gayane kanggo disdain star city casino prasmanan diskon. Kakuwasan sing dadi bakal nindakake kabeh bisa kanggo njaga iku bebarengan nganti dhuwit nganggo metu, lan padha ora supaya boten sae bab kaya referendum njaluk ing cara. Ana telung bab game investor kudu tetep wonten ing pikiran bab Brexit sadurunge nggae sembarang pancasan investasi star city casino prasmanan nedha bengi. Elek rajapati Jo Cox liwat akhir minggu meh iya derail kabeh voting minangka iku star city casino prasmanan biaya. Dadi yen sampeyan lagi wus Brexit bakal ngenthengake peraturan momotan ing bookies, lali iku star city casino sarapan prasmanan.
Adoh luwih menarik saka Brexit sanadyan mergo sing kedaden ing UK bali ing Maret.