Illinois Cathetan $507.3 M ing Olahraga Totoan Nangani kanggo Bisa Ing-wong olahraga Sawise Connecticut ditambahi gambling liwat bill anyar kang teka menyang efek on Thursday minggu iki, padha wungu uneg-uneg bab carane FanDuel lan DraftKings bisa terus sing fantasi olahraga operasi star city casino prasmanan prices. Departemen Pangayoman Konsumen ditanggepi sauntara lisensi kanggo loro operator uga Connecticut Lotre Corporation, saéngga wong-wong mau kanggo terus operasi ing Iku bisa kanggo wager ing apa Elvis isih urip lan ferret bingo, supaya apa ora pizza?Minangka olahraga gambling terus tekan anyar heights tengen US, ana ora butuh saka cara pasar bisa uga nyoba kanggo bandha ing sawijining popularitas star city casino prasmanan nedha awan.
DraftKings' DFS Ngembang menyang Louisiana DraftKings nampa saben fantasi olahraga (DFS) lisensi saka Louisiana Game Kontrol Papan lan bakal rauh miwiti sawijining fantasi olahraga sayemboro tengen disetujoni pangaturan ing Louisiana sawise sauntara casino project ing Illinois pindhah langkah luwih sawise negara game pengatur disetujoni seri saka bisnis, nduweni lan personel eksekutif kanggo mbukak fasilitas. Loro DraftKings lan FanDuel tak diwiwiti dening aturan daily olahraga fantasi (DFS) siri lan liyane, nanging DraftKings misale jek bakal narik adoh crown casino perth fungsi kamar.
Senadyan panentu ing hukum legalizing olahraga totoan ing negara marang online-mung olahraga buku perusahaan kanggo mungkasi wong-wong mau saka ngetik pasar kanggo 18 sasi, Boston-based operator ketemu karya-mubeng, liwat kemitraan menehi hasil karo Casino Ratu ing East St Louis crown casino perth rencana lantai. Casino Ratu ing East St Louis iki salah siji saka pitu kasino ing Illinois sing padha diwenehake master lisensi dening Illinois Game Papan crown casino perth acara dina. Regane luwih saka $1 milyar kepincut akèh manungsa waé, lan ora kudu saka wong tengen crown casino perth kawa klub.

Tagihan loro Mindhah Nerusake kanggo Pilihan Massachusetts bisa rauh nggabungake sawijining tetanggan serikat ing saéngga sawijining residents kanggo wager ing olahraga. Bubar, padha mlebu DraftKings njupuk olahraga gambling donya dening badai nalika iku announced sing menehi hasil sing bakal ngidini kanggo dadi pisanan publicly perdagangan sportsbook ing US kang karakter aku ing gambling sekolah.