Hidalgo uga ana kang standar warning kanggo gambling operator loro domestik lan internasional sing terus kanggo ngawula Kolombia punters tanpa Coljuegos' idin kang karakter saka gambling sekolah sing. Bab 85% saka iki bettors sing lanang lan akèh-akèhé saka bettors ana ing 40 taun. Royal Totoan, sukan saka construction search, commerce lan layanan wirausaha, wis mlebu ing kanggo dhisikan telung-taun term. Lan apes jerman supporter ilang COP2m wager ing padha cocog. Hidalgo ngandika paling gedhe Kolombia punter payday kanggo tanggal ana COP70m ($23,800) payday ing unspecified acara, nalika Meksiko Piala Donya upset saka mbelo champs Jerman entuk siji begja punter a COP8m mbayari ing COP1m wager apa laptop kanggo muter poker. Coljuegos boss Juan Perez Hidalgo digunakake lisensi anyar woro-woro kanggo nyedhiyani nganyari ing pasar diatur kinerja kanggo tanggal tuku casino juego de mesa. Sak 97% saka pamuter celengan sing digawe ing awis senajan saben simpenan nyacah mere COP20k ($7) compra e venda de fichas poker. Sak 870k Kolombia punters wis kedhaftar karo sacara lokal dilisensi camping minangka Bisa, 35% tambah saka April total, nggambarake loro rising nomer disetujoni gambling situs plus nunggu juni kang kickoff ing 2018 Piala Donya FIFA tuku fichas casino con de tarjeta kredit.

Yen kejiret ing Kolombia lemah, gambling ilegal operator bisa ngadhepi pakunjaran pedamelanipun wonten nganti wolung taun saliyane kanggo dendo liwat COP234m ($80k). Wiwit pasar page idin dibukak ing juli 2017, Hidalgo ngandika Kolombia punters wis wagered total COP500b (US$170m), nalika Coljuegos wis diklumpukake COP15b ing fees saka sawijining idin.