Singapore casino Resorts Donya Sentosa (RWS) diwiwiti ing taun anyar mati ing salah mlaku sawise bagéan saka langit-langit ambruk, injuring wong papat. Ana esuk, personil kahanan darurat kesusu kanggo resor terpadu sawise bagean saka langit-langit papan ambruk mati, injuring anggota RWS' staff keamanan lan telung external kontraktor sing padha mbeta metu apa RWS juru diterangake minangka "penambahan karya." Singapore Sipil Defense Force ngandika papat individu nandhang ciloko sirah, abrasions lan ngethok. Telung kontraktor nampa perawatan ing Singapore General Hospital, nalika keamanan staffer iki kosong, bisa diperlokake sawise nampa perawatan outpatient ing RWS' onsite fasilitas medical tuku baraja de poker profesional. Tamu ing sacedhake nalika laka wonten kacarita pangrungon bang sora sadurunge ngisi non-tatu buruh ngungsi wilayah. Nalika laka wonten ing mezzanine game wilayah casino, ora gamblers utawa tamu liyane padha kena pengaruh dening laka.

Ing wilayah sing magepokan wis sementara ditutup nganti suwene pengawasan safety dianggep wilayah aman cepet pangan morongo casino restoran. RWS, kang dilakokno dening Genting Singapore, wis dawa diputer fiddle liyane Singapura liyane resor terpadu, Las Vegas Sands' Marina Bay Sands, senajan ajang wis dikirim apik revenue nomer pungkasan sawise ngadopsi stricter kawicaksanan gegayutan nerbitake kredit kanggo VIP gamblers cepet lima pungkasan pemandangan casino. Sands boss Sheldon Adelson wis dawa sante tweaking kang underperforming crosstown saingan, sapisan bilih Genting ngirim "njaluk digunakake kanggo saingan ing basis saka kualitas prodhuk.. cepet limang roulette pemandangan iya padha menang. yen padha tau mbangun siji." Siji ngaku sing andal cantankerous Adelson bakal nyoba kanggo nggunakake RWS' paling umum pertjoyo menyang cara kanggo ningkataké dhewe ajang. Kaya, "Teka kanggo Marina Bay Sands, ngendi blackjack pemain bisa ngomong 'kenek kula' tanpa wedi saka dying." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.