New Jersey kang push kanggo legalize olahraga totoan njupuk siji serem ing selasa karo warta sing negara dprd wis diajukake supaya disebut-'nuklir pilihan' bill langkawi guna & casino valley mall parkway wétan wenatchee wa. Nalika Pengadilan diblokir ing negara kang efforts kanggo tegas kuoso olahraga totoan ing wates sawijining, Pangadilan uga mekso New Jersey disimpen ing pilihan saka sakabehe ngarep pelaksanaane hukum sing nglarang kegiatan. Pengadilan tau emg samesthine New Jersey kanggo ngleksanani iki 'nuklir pilihan,' diwenehi sing negara kang kepinginan kanggo overturn PASPA iki dimaksudaké kanggo entuk manfaat Atlantic City kang berjuang kasino lan negara racetracks. Apa liyane, New Jersey wis petitioned Supreme Pengadilan US kanggo krungu sawijining mréntahaké saka Katelu paling anyar Sirkuit ngatur. Caputo marang NorthJersey.com's Yohanes Brennan sing dikirim konsep saka A4303 iki "ora versi final lan kita lagi ora obah iku 'nganti kita njaluk iku tengen." Caputo ngandika Katelu Circuit katetepan wis "digawe statement sing padha ora bisa mungkasi kita, nanging iku rumit." Caputo ngandika lan Burzichelli bakal "dadi ngomong kanggo ahli ing lapangan" sadurunge nerusake langkawi guna & casino wétan wenatchee wa. Nanging A4303 bakal ngidini sudhut bookies kanggo ply sing perdagangan melak-melak, makna negara bettors – malah wong-wong ing 21 taun – bakal duwe ora perlu kanggo pindhah kanggo kasino utawa trek menyang panggonan sing wagers langkawi river casino anter jemput jadwal. A4303 kang sponsor klebu wigati ing bill ngélingaké wong-wong sing Pengadilan "digawe iku cetha sing total mbubuti dening New Jersey saka sawijining ban ing olahraga wagering ora bakal nglanggar PASPA." Nyoto pangarep-arep iku sing pro liga olahraga lan Departemen Kehakiman US sing gantos New Jersey legal totoan push bakal kajaba iku ngalangi kanggo mungkasi anarki sing bakal asil yen A4303 padha kanggo pass, menehi negara liyane kesempatan kanggo push kanggo PASPA kang mbubuti minangka unconstitutional watesan saka negara kang hak kang cara paling apik kanggo menang dhuwit gambling online.