Minangka partai ajang, Vegas manawa-as-neraka wis akèh arep kanggo iku. Malah sadurunge Hangover kita kenek layar, iki wis umum kawruh sing bisa luwih saka kamungkinan omah-omah acak lan banjur sijine wong ing minangka saham ing sawetara jenis saka Texas Hold ' em poker game casino paling gedhé ing amerika karo 1495 kamar. Saiki poker extravaganza taun wis announced jadwal kanggo mbesuk Acara Utama ing Dosa Kutha.42nd versi taunan World Series of Poker (WSOP) bakal nendhang mati ing 31 Mei 2011, siaran istimewa ing ESPN, pagawean pungkasan ing juli 19 casino paling gedhé ing amerika dina rata-rata tema silang.

Ing kabeh 58 kalung bakal munggah kanggo entuk liwat 50 dina, siji luwih saka total pungkasan taun. Ajang maneh convention centre ing Rio Kabeh-Suite Hotel and Casino, ngendi acara bakal njupuk liwat Pavilion lan Amazon Kamar karo turnamen tabel casino paling gedhé perusahaan game ing donya. "Soko for everyone cara paling apik kanggo njlèntrèhaké 2011 World Series of Poker jadwal," ngandika WSOP Direktur Turnamen Jack Effel paling slot mesin ing choctaw durant.

"Iku staggering kanggo mikir sing pungkasan taun piyambak WSOP tuan rumah sangang 17 turnamen paling gedhé ing poker sajarah paling slot mesin ing fallsview casino. Kita wis 44 acara gawé luwih saka $1 yuta hadiah blumbang, supaya kita ora bisa ngenteni kanggo njaluk ing maneh lan kurban pemain ing kabeh tingkat paling poker tumindak ing planet." Liwat sing loro-lan-a-setengah minggu ing Nevada, pemain bakal njupuk kanggo felt wekasanipun nyoba kanggo emulate Canadian Jonathan Duhamel, juara saka November kang WSOP Acara Utama. Acara ing Vegas bakal nganakke karo $10,000 Ora-Watesan Hold ' em Juara, aka "Acara Utama," miwiti on Thursday juli 7, lan sik njongko ing final tabel sangang ana 19 juli. November Sangang dhewe njupuk panggonan saka November 5-7, primetime jangkoan ing ESPN ing tanggal 8 November paling slot mesin ing dover ketinggalan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.