Ana wis ora komentar umum minangka durung saka Murphy kang kantor rincian nalika gusti yésus mlebu ing aturan ana wong sugih kode ing winstar casino. Nanging dibenakake versi sing aturan mung pamblokiran sing kasino saka njupuk bets ing olahraga diputer dening tim utawa tim padha dhewe. New Jersey legislatif sacara mutlak liwati bill kanggo aturan olahraga totoan ing negara on Thursday, karo loro Déwan lan negara Senat menehi sing disetujoni kanggo aturan ana wong sugih kode ing twin kali kasino. Saiki iku kabeh nganti Gubernur Phil Murphy, sing kudu mlebu ing bill sadurunge iku bisa pindhah menyang hukum ana wong sugih kode kanggo casino ing singapura. Final bill liwati dening legislatif negara wis dibusak panentu sing bakal wis penalized individu utawa bisnis sing miwiti aturan olahraga totoan sadurunge aturan iki mlebu menyang hukum. "Gubernur wis marang kula sing kang perlu kanggo review final versi kang mung tak lan kang bakal kaya kula kanggo ngenteni kanggo kurban olahraga totoan nganti dheweke nduweni kesempatan kanggo review iku amarga kepengin kanggo nggawe manawa New Jersey nemu tengen iki," Drazin marang Asbury Park Penet valley view casino slot pemenang. Nanging Monmouth Park operator Dennis Drazin bilih piyambakipun wis ora plans kanggo miwiti aturan olahraga totoan ing trek tanpa Gubernur Murphy kang disetujoni valley view casino mesin slot. Murphy wis publically prewangan olahraga totoan, supaya ana misale jek dadi ora ana sangsi sing gubernur bakal mlebu ing bill. Teknis, trek lan kasino bisa kurban olahraga totoan ing saiki New Jersey hukum, minangka negara repealed paling watesan ing upaya kanggo njaluk watara Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA) – tumindak sing pungkasanipun kagelar kanggo mimpin kanggo Pengadilan Supreme kaputusan sing overturned PASPA valley view casino laut prasmanan.