Full agenda kanggo konferensi wis kasedhiya ing kene ibu tinuju texas holdem poker.
Uga minangka nomer saka konferensi stands didol rising saka taun pungkasan total saka sangang 37 ing saiki, 2017 acara bakal ndeleng liwat 130 CEOs lan direktur ngandika ing macem-macem subjek aturan blackjack prancis game. Nomer saka pamiarso wis samesthine kanggo bakal mung liwat 800 wong kanggo konferensi kang njupuk panggonan antarane 3-5 Uga ing Chelsea FC kang ngarep lemah, munggah saka 400 delegasi sing dirawuhi pungkasan taun acara aturan saka roulette casino. Totoan ing bal-Balan uga fitur loro ageng jaringan pihak – siji ing Kensington Gendheng Kebon lan siji ing Sangisore Jembatan klub ing Stamford Bridge – nggawe iku luwih gampang kanggo tingkat dhuwur delegasi nekani acara kanggo nggawe sambungan. Ana saiki kurang saka 100 karcis ngiwa kanggo advertisement lan padha bisa tuku kanthi ngunjungi kene telung slot patung lokasi ac valhalla. Kajaba iku, Pak Ijo CEO Jesper Kaarbrink lan LeoVegas CEO Johan Styren bakal nyediakake sing kaweruh, karo loro perusahaan nggawe sing sportsbook debut pungkasan taun telung slot patung lokasi valhalla.