Sawetara Atlantic City casino operator ana kamungkinan kanggo balk ing arep rogue yen mengkono nuduhke resiko peraturan retaliation ing negara liyane kang padha nindakake bisnis apa serikat wis legal mesin slot. UPDATE: Gov. Ray Lesniak, panyengkuyung kuwat saka negara kang gambling expansion, sadurunge wis sumpah kanggo ngleksanakake olahraga totoan ing negara kasino lan racetracks tanpa nerbitake lisensi utawa pakaryan peraturan, lan anarchic pilihan disaranake dening ora ana liyane saka DOJ ing salah siji saka sawijining legal ngomongi sak perang dawa karo negara hawaiian kebon casino blackjack review. Federal pengadilan diwenehake DOJ permanen injunction marang negara pungkasan Maret lan federal appeals pengadilan ayating sing ngatur ing September. Supreme Pengadilan US ora bakal krungu New Jersey kang mréntahaké saka ngisor pengadilan pancasan watesan negara saka aturan legal olahraga totoan hawaiian kebon casino pangan menu.
Departemen Kehakiman bakal ngempet saka ngalangi, minangka padha duwe karo Colorado lan Washington nalika wong-wong serikat legalized mariyuana. Ngajokaken tumindak ngandika sing olahraga totoan "conducted ing racetrack utawa casino ing tata cara dikembangaké namung dening racetrack utawa casino ora bakal dianggep kabeh gambling lan wong ora bakal tundhuk pidana utawa hukuman sipil miturut hukum saka Negara iki kanggo melu ing, utawa nganakake, olahraga wagering ing racetrack utawa casino minangka kasedhiya ing kene." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Christie kang komentar lan teks Lesniak kang aturan anyar ditambahaké ing ngisor saka artikel.
Christie pracaya bakal ngelingi US presiden mbukak ing 2016 lan bakal perlu kanggo mutusaké apa kang ' d menang utawa ilang ing mata saka nasional electorate dening thumbing irung ing DOJ ing proses iki. Lesniak marang WFAN sing New Jersey bakal nerusake akeh kaya Colorado lan Washington iya ing legalizing mariyuana dodolan senadyan federal kabotan hawaiian kebon casino watesan umur. UPDATE: Christie ono legal pikantuk nalika nekani amal softball acara ing Stadion Yankee.