Juni 22, 2015 – Income Akses, anjog perusahaan teknologi marketing lan panyedhiya layanan kanggo global iGaming industri lan tanah adhedhasar casino sektor, wis announced sing bakal ndudohake anyar, liyane intuisi versi saka menehi-menang sawijining affiliate lunak manajemen ing iGaming Super Show, njupuk panggonan saka 23 kanggo 26 juni 2015 ing Amsterdam, Walanda. "Operator, financial dagang makelar lan afiliasi nekani iGaming Super Nuduhake lan Amsterdam Affiliate Konferensi kabeh bakal njaluk kasempatan kanggo test drive anyar kita katon lan aran platform ahead saka bukak resmi," ngandika Jenny Lu, Direktur Hubungan Klien lan Kekancan. Ahead saka platform anyar desain resmi miwiti, Income Akses bakal nuduhake anyar kapabilitas saka piranti lunak, kang mentas menang sawijining katelu consecutive eGR B2B Affiliate Lunak Penghargaan, ing iGaming Super Show. Anyar expansion menyang pasar US wis katon kajaba saka New Jersey kang Betfair Casino lan Borgata Hotel Casino lan Spa zynga poker mod apk 2021.
Bab Income Akses Income Accessis teknologi lan digital marketing agensi pelayanan global pasar game, kalebu tradisional iGaming, game sosial, tanah basis kasino lan dagang online (Forex, Opsi Binar) zynga poker mod apk 22.07. Minangka bagéan saka tansah piranti lunak lan inovasi layanan, Income Akses penyetor tertutup Ad Porsi teknologi, mobile nelusuri lan digital marketing layanan portofolio kalebu SEO, mbayar search, media sosial, desain web lan marketing isi zynga poker mod android 1.

Income Akses panyedhiya anjog saka affiliate marketing layanan, leveraging sawijining affiliate network cacahe liwat 25,000 afiliasi tengen kabeh game verticals papat angin casino tanggal opening.