Tom Marchese – 14,495,000 9. Kusha gagal lan ace, nanging Kassouf gagal pesawat zynga poker mod android 1. Mike Shin – 17,870,000 7. Ruane njupuk rong menit saka panginten wektu sadurunge nelpon papat angin casino tanggal opening.
Fernando Pons – 17,270,000 8 papat angin casino poker kamar. Karo World Series of Poker Acara Utama muter mudhun kanggo November Sangang, Lee Davy menehi jotosan dening jotosan akun saka kabeh saka tumindak ing dina final miwiti karo Tingkat 31 papat angin casino blumbang jam.

Fernando Pons – 20,265,000 6. Bleznick dodged Ace lan tikel kanggo 12m nalika bakal crown casino ing melbourne mbukak. Kusha wis kurang saka wuta amba. Thomas Miller – 14,105,000 25 pemain bakal miwiti Tingkat 32 nalika bakal crown casino mbukak.