Kanggo taun kapindho ing saurutan wis ana tambah ing persentasi saka wong Inggris gambling ing internet nalika bakal crown casino melbourne mbukak maneh. Saben taun ing Gambling Komisi nyuwun 4,000 wong yen padha duwe gambled online ing sasi kepungkur nalika bakal crown casino melbourne mbukak. Ing 2012, 14% wis diselehake bets ing internet carane akeh iku iphone 4 ing nigeria slot. Iki tambah kanggo 15% ing 2013 lan 16% ing 2014 carane akeh iku iphone 12 ing slot nigeria. Tambah wis utamané kuwat antarane wong-wong, kang gambling online tarif partisipasi mlumpat saka 16% 19% 21% tengen telung taun.

Ing wektu sing padha, babagan wong gambling ing kabeh wis wungu dening salah siji titik persentasi saka 55% 56% carane akeh iku iphone 5 ing slot nigeria. Iki sebagian reverses loro titik persentasi nyelehake sing iki diukur antarane 2012 lan 2013 ukara karo slot minangka tembung.