Doe lan Fairley loro pensiun saka olahraga sadurungé taun iki carane akeh iku iphone 12 ing slot nigeria. Milczarek niat kanggo mréntahaké kaputusan; Quinn ora carane akeh iku iphone 5 ing slot nigeria.
Ing ngisor iki sing diselidiki, BHA wis nyerahke mudhun 12-taun bans saka olahraga kanggo jockeys Paul Doe lan Greg Fairley, sing padha ditemtokake kanggo duwe sengaja mandheg jaran saka nunggang "kanggo menehi manfaat." Loro liyane jockeys, Kirsty Milczarek lan Jimmy Quinn, nampa loro-taun nem sasi bans mungguh kanggo korupsi, karo Milczarek entuk lengthier ukara kanggo uga kang ketemu guilty saka maringaken ing racing info ing bali kanggo gain pribadi. Korupsi teka kanggo cahya nalika reps saka Pantun Daya lan Ladbrokes alerted BHA sing Sines wis hubungi wong-wong mau, ngakoni dadi kasengsem ing manggonke wagers saka £25k-30k ing Iku Wong Donya, jaran kadhaftar ing jeneng liyane nanging meneng-menengan diduweni dening Sines lan Crickmore ukara karo slot minangka tembung.
Paling gedhé diselidiki menyang lomba-mbenakake tau conducted dening Inggris Horseracing Panguwasa wis ngasilaken ing papat jockeys lan loro nduweni nampa bans saka olahraga munggah kanggo 14 taun. Sakabèhé njupuk saka 10 balapan diselidiki gunggungipun saklawasé £280k. Priksaan wiwit sawise suspiciously gedhe bets padha diselehake karo totoan ijol-ijolan kanggo jaran ilang balapan ing limang kapisah trek antarane Jan ukara nggunakake tembung slot.