Nanging, tim sing wis menangaké Game 3 ing postseason kanggo njupuk 2-1 timbal mung 1-3 ing seri ukara karo slot minangka tembung. Avs, tim pungkasan ing sisih Kulon lapangan lan sing upset ndhuwur-dideleh ono panggonan Calgary ing Babak 1, evened seri karo 4-3 menang ing Sunday ukara nggunakake tembung slot. 1 star karo goal sing lan loro assist ukara karo roulette ing iku. Biso dibantah paling apik disualekno dening sembarang tim ahead saka mangsa iki deadline perdagangan iki Biru Jaket kebangkrutan Ottawa nerusake Matt Duchene ukara nggunakake tembung casino. Kang disambungake kanggo kaloro ing Biru Jaket karo total wolung playoff nilai iku augustine casino mbukak durung. Columbus wis NHL kang tim paling apik karo wong kauntungan ing 2019 tambahan, arep 7-kanggo-18 (38.9 persen).