Kita temtunipun wis ora katon ing nomer saka wong tuwa slot pemain minangka kita padha pungkasan mangsa panas," Lupo diterangno ukara tembung poker. Kesehatan pandemi lan watesan wis ngasilaken ing ora mung "anyar normal," nanging uga customer anyar, Lupo ngandika ing anyar SiriusXM katon, prakiraan Atlantic City kang recovery ekonomi iku augustine casino mbukak dina iki.

Hard Rock Atlantic City Presiden Joe Lupo ngandika enom demografi ngunjungi New Jersey beachfront game kutha ing tangi saka COVID-19 thanks kanggo teknologi maju lan dikarepake kanggo hiburan iku atmore casino mbukak dina iki. Liwat juli, Hard Rock wis kacarita tanah basis GGR saka $80.2 yuta iku avi casino ing laughlin nevada mbukak. Penn kang kemitraan karo Barstool Olahraga, eksekutif ngandika, alesan liyane enom wong-wong sing teka.

Sing ana 47 persen gulung dibandhingake karo juli 2019. "Karo COVID, ana bakal wektu akeh maneh wektu sadurunge volume njaluk bali menyang ngendi padha," Lupo ngumumaké iku atmore casino mbukak durung.