Ngenggalaken kudu digawe, kanggo kayata, ing nggawe manawa kasino sing klebu [ing laundering anti-dhuwit hukum]," Bank Donya mimpin ekonomi Rogier van den Brink marang reporters ing Manila on Monday iku augustine casino prasmanan mbukak. Loopholes kudu ditutup," kang ditambahake, ingkang dipun paringaken dening Reuters.ccording kanggo negara kang Laundering Anti-Dhuwit Dewan, saka US$81 yuta ing dana dicolong, US$63 yuta dinuga ketemu sawijining cara bebarengan menyang Midas Hotel and Casino ing Manila, property mayoritas-diduweni dening Luang lan Resorts Donya Corp; lan Solaire Resort Casino ing Kutha Hiburan, Manila, property dikembangaké lan dilakokno dening Bloomberry Resorts Corp iku auckland casino mbukak dina iki. Ana dhuwit biasane ilang ing ijol-ijolan kanggo game kripik, iku ngandika sak pemeriksaan ing Senat Filipina khusus looking menyang prakara.gents saka loro Macau basis junket operator wis kasebut minangka panampa saka bagéan saka dhuwit dinuga dicolong, miturut media lapuran ing Senat Filipina pemeriksaan. apa wektu ora kali kasino mbukak dina iki.