Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa wektu ora kali kasino mbukak dina iki. Pribadi pitakonan karo acak peserta survey bakal miwiti dina, 25 oktober, miturut laporan warta apa wektu ora keuangan casino mbukak dina iki. NBA chairwoman Ioanna Fiakou ngandika data sing diklumpukake bakal digunakake kanggo pakaryan kawicaksanan sing bakal njamin sing umum uga shielded saka masalah gambling apa wektu ora keuangan casino mbukak. Ing paling 1,208 wong bakal diwawancarai ing Nicosia, 863 ing Limassol, 516 ing Larnaca, 257 ing Paphos lan 166 ing Famagusta, miturut Fiakou apa wektu ora thunderbird casino mbukak. "Ing goal saka misahake dening klompok umur sing panguwasa bakal ngupaya kanggo njupuk ngukur kabeh prelu kanggo saben klompok lan menehi saran ngukur cocok kanggo panguwasa wewenang," Fiakou ngandika poker camping online kanggo dhuwit nyata.