Pratandha sing wis bukti minangka awal minangka saiki, nanging sembarang skepticism lingkungan potensial efek saka seluler totoan ing industri wis dijupuk hit ageng sawise Juniper Riset dirilis informasi anyar saka laporan 'Seluler Gambling: Kasino, Lotteries & Totoan 2012-2017', matur sing ing seluler totoan pasar bakal dadi tombol pasukan nyopir ing gambling online dening 2017, bisa malah minangka awal minangka 2014. Miturut Juniper Riset laporan, seluler totoan pasar wis samesthine kanggo nggayuh $45 milyar dening 2017 karo wagers saka piranti mobile tengen kabeh jinis gambling samesthine kanggo mencet $100 milyar dening 2017. Nomer sing bisa koyone outlandish ing kawitan marketing, nanging ora supaya akeh nalika sampeyan tenan mikir bab iku apa wektu ora kamenangan casino cruise sail.
Nimbang sing ing 2011 piyambak, piranti seluler nyumbang kanggo $13 milyar ing bets karo $3 milyar teka saka pasar UK piyambak poker camping dhuwit nyata arizona. Laporan riset tenan kang uga kasebut sing online olahraga buku kaya William Hill, Ladbrokes, lan Pantun Daya wis katon 40% nambah online olahraga buku pelanggan nggawe taruhan ing tablet utawa piranti seluler, accounting kanggo 20% saka kabeh bets diselehake ing telung camping.

Sing nomer pinunjul ngelingi sing, kanggo kabeh intents lan tujuan, mobile totoan iku isih ing sawijining pungkasan-infancy tataran karo kathah saka kamar ngiwa kanggo tuwuh minangka liyane camping totoan wis nganti miturut. Kanggo saiki, a akèh perusahaan tampilan mobile totoan minangka ditambahaké alat kanggo gambling online, urut saka tambahan avenue kanggo nggawe wagers poker situs ditingkat dening lalu lintas.

Nanging ora turu ing kamungkinan sing ana bakal teka titik ing wektu nalika seluler totoan dadi pasukan nyopir saka gambling online, utamané karo akeh popularitas saka ing-muter totoan, kang wis biso dibantah pasukan nyopir saka platform poker sites ora ing gamstop uk. Kajaba iku, penak nggawe taruhan on-the-go wis thukul ing popularitas kanggo akèh punters, akèh kang appreciate gamblang nggawe taruhan saka ngendi wae sing wis sambungan Internet poker camping dhuwit nyata california. Gabungke kabeh faktor bebarengan, lan nambah shift konsumen kanggo nindakake bisnis ing platform seluler lan $45 milyar ing limang taun bener ngrasa kaya konservatif ngira saka mburi kita. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre sethitik creek casino acara tanggalan.