Miturut CEO perusahaan, Mario Kontomerkos, "Sakabèhé fiskal asil waktu katelu padha umumé ing baris karo sadurunge-kinerja taun, mimpin dening efektif biaya operasional containment gagasan anjog kanggo nyengsemaken wates kinerja ing Mohegan Sun ing Connecticut ora chumba casino jeksa agung bisa ngetokake 1099. Iku bakal mbukak kanggo sadayana, kajaba kanggo Kidul Koreans iku mark twain casino mbukak.

Miturut Kontomerkos, pamindhahan marang Mohegan Sun lengkap kepemilikan saka project lan luwih "penganekaragaman efforts ing Asia, ing donya paling cepet-akeh utama game lan hiburan pasar." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku marina bay sands casino. Ing Inspirasi resor bakal kurban luwih saka 25,000 meter (2,690,097 kaki persegi) saka game papan, telung hotels, lan acara papan liwat 11,000 meter (118,400 SF), a 15,000-jog njero ruangan hiburan fasilitas lan nomer saka kapal lan restoran iku margaritaville ing vicksburg casino. Perusahaan disalahake net kurangé populasi revenue ing abang saka non-game revenue lan tambah mbuwang ing promosi kanggo sawijining Pennsylvania basis Mohegan Sun Pocono iku marina bay sands casino mbukak.