"Aku bisa miwiti munggah sawetara video latihan lan mungkin sawetara kepelatihan." Ngandika Glazier long beach new york lawas casino. "Aku super bungah kanggo Australia mayuta-Yuta nanging banjur enggal-enggal super-super ala sak wektu sing. Salah siji saka iku gedhe bab Glazier dheweke kemampuan kanggo njupuk tindakan. Sawise 7-8 taun saka muter ahli, aku needed sawetara wektu metu." Bojone Jamie ngandika iku angel kanggo ngadeg dening lan nonton bojoné arep liwat kuwi wektu angel lan nyatakake sing dheweke iki gerah saka '-tingkat kurang depresi' nanging wis nandang gerah 'dheweke mojo bali' liwat patang minggu kepungkur dawa ireng puffer jas jack kumudu. Account bubar mlebu Jeff Reged kanggo makili wong-wong mau sak WSOP carane akeh iku iphone 6s uk digunakake ing slot. Dawa sadurunge Twitch teka bebarengan lan guncang iku munggah dicokot, Glazier tau katahan dheweke bokong ing dheweke jog lan ana tansah njelajah cara anyar kanggo mbabarake 888Poker account menyang pirsawan luwih akeh kalebu ditulis lan video blog. — 888poker (@888poker) 7 juni, 2016 Dinamis dening Desain Sapa looking kanggo dadi duta kanggo online poker account kudu fokus ing sterling karya sing Glazier sijine ing sak wektu dheweke karo 888Poker carane akeh iku iphone 6s plus ing slot nigeria. "Aku wis sijine ing luwih karya saka tau, lan sing ndadekake iku malah harder kanggo njupuk carane akeh iku iphone 6x ing slot. Dheweke tansah bebas sing kasedhiya kanggo rembugan utawa interview, tansah banget mbukak, lan cumadhang kanggo nuduhake crita, lan nuduhake dheweke ngrugekke sisih carane akeh iku iphone 6x ing nigeria slot. Australia rampung runner-up kanggo Greg Ostrander ing $3,000 Ora-Watesan Hold ' em acara kanggo $458,996, lan banjur taun mengko dadi 'Pungkasan Wanita Ngadeg' ing 2013 WSOP Acara Utama pagawean 31st kanggo $229,281 green valley ranch casino peta.