Surprise kaputusan saka U urutan saka menang ing tangan poker. Supreme Pengadilan kanggo krungu bantahan ing kasus sing yakuwi kanggo legalize olahraga totoan wis di-push legislatif kanggo introduce pro-totoan bill ing West Virginia. Demokratik Utusan Shawn Fluharty saka Ohio pracaya sing ngijini olahraga totoan bakal nyedhiyani tambahan revenue kanggo awis-strapped negara lan pembangunan ing Pengadilan Supreme wis olèh warta kanggo dprd, miturut Charleston Gazette-Mail urutan saka tangan poker. Fluharty, sing disponsori a bill kanggo legalize olahraga totoan ing West Virginia kang kasino sak 2017 sesi biasa, kepengin kanggo njaluk ahead saka liyane tetanggan serikat ing saéngga olahraga totoan, kaya nalika West Virginia diijini racetrack video lotre ing taun 1990-an awal lan game tabel ing awal 2000an sequencia de jogos ora poker. "Yen kita lagi bisa kanggo njaluk ing ngarep iki, kita uga bisa kanggo njaluk metu ahead saka liyane serikat kanggo sawetara taun," Fluharty ngandika. "Negara abot perlu kanggo generate revenue anyar." Legislator wis teka munggah karo rencana ngirim Pengadilan Supreme arep ing sih saka olahraga totoan. Ngandika yen negara bakal ngowahi bagean saka game jubin saka West Virginia kang papat racetrack kasino lan Ing Greenbrier casino kanggo olahraga buku. Iki jubin bakal fitur layar nuduhake mbesuk game lan rintangan totoan, televisi layar amba lan windows ngendi nglindungi bakal nyeleh bets alternatif kanggo paulson poker kripik. West Virginia iku salah siji saka limang serikat sing gabungan New Jersey olahraga totoan cilik dening pakaryan babagan penyimpanan file lan amicus brief ing NJ kang mréntahaké kanggo Supreme Pengadilan US. Ing serikat' amicus brief ndhukung sing Katelu Circuit pengadilan rulings usurp serikat' hak-hak dening ngramut federal ban ing olahraga totoan: "Ing upholding Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang ("PASPA") ...
Katelu Circuit radikal malih ditambahi doctrine federal preemption dening nyekeli sing Congress bisa ngalang-alangi Negara saka repealing sing ana hukum tanpa affirmatively setelan kasebut federal peraturan utawa deregulatory rencana." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.