"Aku kudu wonder yen pendulum wis swung supaya adoh kanggo nglindhungi industri iku bener babras industri." Wigati sinau saka ekonomi impact saka Cedar Rapids casino wis samesthine kanggo bisa diterbitake minggu sabanjuré lan bakal ora mangu ngandhani kaputusan saka game komisi nalika iku votes ing jeksa agung bisa ngetokake ing November 16. sequencia de jogos ora poker. Sing antarane 26 lan 34 persen," ngandika. Mung ing kasus idea isih ora fly karo aturan, klompok iki uga ngusulake cilik casino sing bakal biaya $105 yuta kanggo $118 yuta, kanggo bakal dibangun cedhak KITA Mrna Tengah arena. Rencana iku meh podho rupo kanggo siji ditolak dening game komisi ing 2014 ing latar sing iku bakal cannibalize casino sektor ing wétan Iowa alternatif kanggo paulson poker kripik. Sing paling favorit project saka telung katon kanggo Semenanjung Pasifik lan Cedar Rapids Pembangunan bid kanggo mbangun $165 yuta kanggo $187 yuta property ing bank-bank saka Cedar Kali. "Apa-apa wis diganti ing pasar iki lan kita nggusah sampeyan ora ngawèhaké Cedar Rapids lisensi," gusti marang komisi.

Sauntara kuwi, ing alam Bébas Wungu Hiburan kepengin kanggo mbangun $55 yuta "boutique" casino ing kutha altamira casino tales saka symphonia. Investasi anyar ing kutha, nyediakake anyar hiburan lan nightlife, bakal narik kawigaten luwih wong kanggo Iowa, befitting ora mung casino sektor nanging uga ing negara, padha argue. "Ngisor baris casino ing Cedar Rapids apa boutique utawa ukuran lengkap bakal biaya Riverside bab $18 $24-yuta revenue alternatif jeneng kanggo slot mesin.

"Paling ana operator sing isih singing blues bab kompetisi mangsa.