Hong Kong basis bisnis-nambah kanggo sawetara warna saka premier sawijining studio digunakake kanggo ngirim unik Yggdrasil isi februari 4, 2019 – Yggdrasil wis announced sing AvatarUX Studios bakal paling anyar sawijining studio kanggo partner karo inovatif panyedhiya isi liwat sawijining kapal penggedhe Yggdrasil Game Server (YGS) Master program telpon saka tugas black ops perang dingin geant casino. Game page bakal dikirim punika kanthi irah-irahan Kingpin cilik amba wuta poker aturan.

Bisnis iki didegaké ing 2013 lan wis wiwit metu minangka salah siji saka industri paling di ajeni lan diakoni suppliers bal cilik poker turnamen strategi. Wiwit wiwitan pambentukané, Yggdrasil wis miwiti program studi ing ngalangi alur wutah aktif dening kuwat budaya perusahaan fokus ing inovasi, kreatifitas, kualitas lan teknologi kepemimpinan cilik ireng tan jack russells. "YGS Master bab forging kekancan karo premier ing donya sawijining studios sing pas karo kritéria search tengen akeh pasar bear ireng casino cloquet mn konser.