UK-based game bisnis Gala Luang wis announced janjian saka Yohanes Kelly OBE minangka non-Ketua eksekutif harrah kang casino ing biloxi ms.
Kelly, industri veteran sing ana ngedegaken lan CEO saka Gala Karang Group, bakal tasked karo overseeing Gala Luang re-ngetokake saka sawijining klub ing jeneng anyar saka Buzz Bingo harrah kang casino ing bandar lampung. Re-miwiti saka Gala bingo kang 124 klub minangka Buzz Bingo iku salah siji saka fitur utama saka rong taun $53.5 m project investasi tumuju munggah dening perusahaan CEO saiki, Chris Matthews harrah kang casino ing bossier kutha louisiana. Saiki Gala Bingo bisa boast saka gadhah liwat 1.1 yuta anggota aktif kanthi luwih saka 300,000 pemain nglaras layanan sing saben minggu.

Janjian anyar, bebarengan karo perkembangan anyar produk online kurban, reconfirms Gala Luang kang nduweni, Caledonia Investasi, prasetya kanggo bingo industri iku canl casino rulet muter. Ngomentari ing Kelly kang rawuh, Chris Matthews, CEO saka Gala Luang, ngandika: "aku pancene pleased kanggo ngumumke sing Yohanes Kelly bakal gabung ing papan minangka Non-Ketua Eksekutif."Minangka kita wiwiti kita strategi anyar lan katon menyang online ing mangsa, kita are remen kanggo nggawa John bali menyang ngendi iku diwiwiti gadhah didegaké Gala operasi iku canl casino rulet siteleri. Kang wis kabeh kuwalitas kita padha looking for minangka kita mindhah nerusake -pangerten jero saka game lan bingo lan passion nyata kanggo kita bisnis lan sawijining wong."Echoing sentiments saka Matthews, John Kelly, OBE, Non-Ketua Eksekutif saka Gala Luang, ditambahake: "Gala Luang wis mesthi wis fantastic perusahaan karo wong gedhe. Iku sing pakurmatan kanggo njupuk ing peran saka Non-Eksekutif Ketua Dewan lan melu karo bisnis karo kang aku wis rapet melu ing sasi."Aku pracaya kita duwe kuwat rencana strategis lan tim kuwat, mimpin dening Chris Matthews, lan kang bakal mimpin perusahaan iki kanggo sukses ing mangsa iku canl casino rulet taktikleri. Aku katon nerusake kanggo apa kajawi Chris, Papan, lan sawijining prewangan nduweni Caledonia Investasi PLC ing sabanjure macem phase saka sajarah perusahaan." iku canl kanggo muter poker.