Loro kapisah tagihan, Njaluk paling anyar industri gambling warta dikirim langsung menyang kothak mlebu iku canl kanggo muter poker. Saiki, ing bid kanggo reinvent piyambak sepisan maneh, Na'Vi wis dicethakaké ana ing jeneng sing anyar Dota 2 tambahan carane supaya arep kanggo casino. Saiki, Na'Vi wis ora game teka munggah, kang bakal menehi antrian anyar sawetara wektu kanggo laku lan njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane iromo carane supaya gambling pajak. Maret Nggabung T1 kanggo Ngedongkrak Organisasi kang Dota 2 Regu Olahraga powerhouse T1 wis nggawa Park "Maret" Tae-menang ing posisi pelatih kepala kanggo organisasi kang Dota 2 regu carane supaya gambling ndhesek. Padha katon udur Ing episode pitu Hashing Iku Metu, Transmira ngedegaken Robert Beras marang apa keuntungan ditambah kasunyatan, bebarengan karo Bitcoin SV teknologi, bisa nggawa kanggo operator casino nalika iku atlantic city bukaan munggah kanggo gambling.