Watesan diselehake ing cryptocurrency-related promosi pangilon sing saka watesan diselehake ing iklan sing ningkataké ngomong, nggawe coro sexsual ukara isi utawa counterfeit item carane supaya gambling ndhesek. Google, nanging, wis gutting world wide web kanggo apa iku dianggep minangka ngakali isi online. Ing 2017, buta tech mudhun njupuk liwat 3.2 milyar iklan sing nerak sawijining kawicaksanan iklan—loro-melu tambah saka 1.7 milyar iklan sing padha begalan ing 2016 nalika iku atlantic city bukaan munggah kanggo gambling.

Privasi uga bakal nglarang isi iklan kanggo "unregulated utawa speculative produk financial," kang kalebu financial nyebar totoan uga kontrak kanggo prabédan lan rolling titik forex nalika iku barona casino bukaan munggah. Sertifikat, miturut tech buta, iku mung kasedhiya ing pilih negara nalika iku atlantic city casino bukaan munggah. Selasa, Google announced sing wis ganti sawijining iklan privasi kanggo target dipilih financial produk lan layanan nalika iku augustine casino opening. Dianyari privasi, kang bakal ditrapake ing juni, khusus bans iklan kanggo binar opsi lan kabeh cryptocurrency-related isi, kalebu dhisikan receh kurban (ICOs), cryptocurrency ijol-ijolan, cryptocurrency dompet, lan cryptocurrency dagang saran carane akeh iku tecno narik 4 ing slot dina.
"Kita lagi saya nganyari kawicaksanan kita minangka kita ndeleng ancaman anyar muncul," Spencer wrote. Iklan kurban promosi kanggo kadhaptar produk bakal duwe kanggo aman sertifikat saka Google sadurunge padha bisa panggenan liwat AdWords carane akeh iku tecno narik 4 lite ing slot.