Atlet kang jeneng lan olahraga kang muter ora pisanan dicethakaké, nanging laporan saka Reuters ketoke kanggo titik kanggo sailor Peter O ' Leary minangka wong sing kang nyelidiki nalika iku atlantic city casino opening bali munggah. Ngomong Associated Press, Irish tim Olympic kang juru wicoro Jack McGouran ngandika yen prakara iku wis kang nyelidiki carane akeh iku tecno narik 4 ing slot owerri. Dadi yen pethel ora tiba lan nemu didakwo saka totoan ing mungsuh, banjur iku cantik aman kanggo wong sing bakal packing tas lan judhul metu saka London adoh cepet saka kang bakal wis wanted carane akeh iku tecno narik 4 pro ing slot. "Ing wayahe, iku antarane Dewan Olympic Irlandia departemen legal lan atlet kang pitutur," ngandika carane akeh iku tecno narik 4 rega ing slot. "Kita duwe suwene proses dealing karo totoan kasus kang luwih sehat lan kuat saka kita wis sadurunge," Adams ngandika carane akeh iku tecno narik 4 lite ing nigeria slot.