GEM ngandika tiba ing AGEM Indeks ing juli iki utamané amarga kanggo rega saka enggo bareng ing Konami Corp Jepang nempel dening 8.1 persen, nyeret indeks mudhun dening 8.26 nilai.ine saka saham sing perdagangan ing Amerika Serikat, loro ing Australia, salah siji ing Jepang lan siji ing Taiwan carane akeh iku tecno narik 4 ing slot saiki. GEM nggantosi manufaktur ing saindhenging donya elektronik game piranti, sistem, lotteries, lan komponen kanggo industri game. apa tuku insurance ing blackjack.