Persetujuan antarane Betsoft Game lan mentas dibukak Spintropolis wis katon ing casino account nggabungake pilihan saka Malta basis pangembang kang dhuwur-kualitas online slot irah-irahan, akeh kang saka unparalleled suite saka iGaming hiburan Slots3 seri, sadurunge nampi pemain kanggo pisanan pungkasan taun pungkasan. Asli saka padha simpenan apik minangka NordiCasino, Las Kangoo Casino lan liya-liyane, Spintropolis iki dirancang kanggo ngadeg metu saka akeh karo sawijining desain nglereni-pinggiran. Ngewangi kanggo mesthekake sukses entri menyang iGaming donya sing atraktif sambutan lan bonus struktur, kang wis temtu factored menyang awal sawijining mréntahaké kanggo - pasar Eropah lan ngluwihi, miturut release warta apa tuku nomer ing craps.
Akun Manager kanggo Betsoft, Miguel Micallef, diterangno sing karo sakepel saka "uga-diadegaké kasino wis operasi ing grup sing padha, Spintropolis benefitted saka pengalaman taun – nanging ngirimke marang pemain' pangarepan isih temenan ngetokake karo sing paling apik pilihan saka game." Micallef ditambahaké sing padha "bangga" kanggo nggawa menyang Spintropolis platform Betsoft kang gabungan saka inovasi, massa mréntahaké lan audio-visual keunggulan apa c lan e ing craps. Minangka asil saka persetujuan, terus kemitraan wis katon Betsoft game ajeg dipun minangka premier tambahan kanggo Spintropolis platform, minangka diterangno dening Kepala Marketing Officer kanggo Spintropolis, Arik Weiss: "Nunggu kanggo Spintropolis miwiti ana langit-dhuwur, lan kita kemitraan karo Betsoft iki kritis kanggo njupuk sing kita wareg pemain kita, afiliasi, lan partners iklan ing dina siji apa sampeyan mbayar pajak ing slot machine menang. Ing cendhak wektu wiwit, kita uga wis bisa kanggo mundhakaken kita profil malah luwih ngembangaken anyar, tren irah-irahan.
Terus kanggo bisa karo Betsoft bakal bantuan kita kanggo tetep sing semangat dhisikan arep, lan kita katon nerusake kanggo terus isi kita kemitraan kanggo taun teka." Sadurungé sasi iki, Betsoft mlebu isi sumber menehi hasil karo fellow Malta basis tenan Alur Game Winates sing bakal luwih ngluwihi tekan sawijining tengen sawetara pasar Eropah. apa sampeyan mbayar pajak ing poker winnings ing kanada.