Microgaming wis mlebu munggah kanggo nyedhiyani casino online kanggo Hippodrome Casino kang durung-kanggo-bakal-dibukak website iku morongo casino blumbang mbukak. Ing AAMS laporan nuduhake yen sawise ngengingi dhuwur saka €41million ing januari iku saiki mung ndhuwur €23million lan nuduhake ora pratandha saka kalem iku morongo casino opening rauh. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ana casino ing seattle. Hippodromecasino.com bakal dibangun nggunakake Microgaming kang kesuwur casino platform lan perusahaan bakal bisa kajawi Betway, sing bakal katon sawise bali kantor support kanggo situs ana casino ing scranton pa.
Turnamen revenue wis nandhang malah samsaya awon nasib karo tepak saka 75 persen saka €35.5 m ing januari 2011 kanggo agustus 2012 kang frighteningly kurang tokoh saka €9.1 m ana casino ing pantai oregon. Warta rawuh minangka ana surprise minangka mung minggu kepungkur awis saka Tengen Baris, kang mestine kanggo tetep perusahaan arep, ora materalise minangka "dibutuhake pendanaan" durung teka ana casino ing pantai heights nj.