"Amarga penundaan saka lisensi, BTM Hiburan Group Limited mulane ora sah kanggo terus nganakake game dening liya saka kadohan komunikasi ing Panguwasa lisènsi casino labeling bien etre kewan. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks casino etil alkohol supplier filipina. Kabeh situs dilakokno dening BTM Hiburan Group Limited, utawa sing digandhengake karo BTM Hiburan Group Limited, lan kang nggawe referensi kanggo Panguwasa utawa ndhuwur dipetik lisensi sing ora disetujoni kanggo operasional dening MGA casino euro ora bonus simpenan.
Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun casino euro bonus ora simpenan. Pemain sing nganggep duwe pinunjul pembayaran amarga kanggo wong-wong mau ing lisensi kasebut sing kanggo ngirim email kanggo [email protected] dokkan battle support item slot.

Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita dokkan battle luwih item slot.