Pungkasan sasi pungkasan, perusahaan forecast pangentukan-waktu katelu sadurunge kapentingan, pajak, depreciation, amortization, lan di toto maneh utawa rent biaya (EBITDAR) saka $410 yuta kanggo $450 yuta ing revenue saking $1.04 yuta kanggo $1.14 milyar dokkan carane njaluk luwih ndhukung slot. Nanging sawetara ahli sing pracaya Pennsylvania bakal pungkasanipun ndhuwur Salaka Negara kanggo kaloro titik, mbok menawa sanalika taun sabanjuré dokkan battle max item slot.

Loro prakiraan gampang ndhuwur Wall Street proyeksi dokkan battle support item slot. Shojaian, ing Wolfe Riset analyst, ngandika Barstool dhisikan Pennsylvania data ndhukung pemanggih sing perusahaan bakal nemokake sukses ing highly competitive KITA olahraga totoan malang arep maju dokkan battle mbukak kunci item slot.

Paling sing iki mimpin dening Penn aturan gamblers a $500 resiko-free nang mlebu lan nggunakake app. Barstool njupuk ing paling nuduhake saka FanDuel, kang nuduhake nolak dening 440 basis nilai sasi-liwat sasi," ngandika Wolfe Riset analyst Jared Shojaian ing anyar cathetan kanggo klien blackjack dealer ace high or low.