total 1,247 curiga transaksi laporan padha diajukake dening Macau casino sektor ing full-taun 2015.
nder aturan ing reporting saka transaksi curiga, Macau kasino sing dibutuhaké kanggo laporan kanggo Intelligence Financial Kantor wae wagering, game kredit utawa game promosi kegiatan sing, "adhedhasar [sing] alam, kerumitan, jumlah melu utawa ing non-habitual proses nuduhake sembarang aktivitas saka laundering dhuwit utawa financing teroris".fokus anyar kanggo pamaréntah Macau wis kenceng kontrol ing volume gedhe saka dhuwit mili liwat kutha kang kasino liwat VIP gambling pangan ing prancis casino dilat. Kuwi muter biasane mbiayai dening kredit ditanggepi dening pemerintah-dilisensi game promotor – umum diarani minangka junkets pangan ing hard rock casino hollywood. Padha uga ngatur – liwat agen lan sub-agen – nglumpukke ing pamuter gambling losses.ut Macau panguwasa wis dadi adoh nglawan bola telpon dening U anyar mesin slot ing potawatomi.

pemerintah kanggo ngurangi reporting batesan kanggo "gedhe" transaksi ing kutha kang kasino kanggo padha karo US$3,000, kang U. ngandika bakal "nggawa iku ing baris karo standar internasional".acau game pengatur ngandika ing Mei iku wis cetha diubah laundering anti-dhuwit aturan kanggo sektor, nanging katahan batesan disetel kanggo kasino kanggo laporan "gedhe" transaksi ing MOP500,000 anyar mesin slot ing mistik lake casino. ast minggu, pamaréntah lokal ngajokaken itungan pranyatan requirement kanggo kabeh lelungan menyang lan saka ukum anyar mesin slot ing mountaineer casino.

Miturut ngukur ngajokaken, wong ngetik utawa ninggalake Macau sing duwe awis utawa liyane "negotiable babakan dhuwit instruments" – kanggo kayata, kir kebayar kanggo wadhah, lelungan' kir utawa dhuwit recehan emas – rego ing MOP120,000 utawa luwih ing milik sing kudu ngirim pranyatan wangun ing kasunyatan kanggo Macau Layanan Khusus. poker online gratis soldi virtuali senza registrazione.