UK bookmaker William Hill punika ngerayakno seluler milestone minangka sawijining iOS olahraga totoan app paling ndhuwur 2m download tandha liwat akhir minggu, mung minangka Inggris diputer sawijining match page saka 2014 Piala Donya FIFA. App wis didownload liwat 80k kaping ing limang dina pisanan saka turnamen. Dibukak ing 2012, iOS app iki ngiring dening Android release iki Maret poker gratis para ganar dhuwit nyata. Mobile nyumbang kanggo 45% saka total online sportsbook turnover ing Bukit' paling anyar laporan seprapat carane ngerti yen partner wis masalah gambling. Sauntara kuwi, Hills wis teamed karo UK koran publisher Trinity Pangilon ing anyar horseracing-fokus site. Mirrorracing.com dibukak on Wednesday nampilaken racing warta, tips, racecards lan asil, karo rintangan sing diwenehake dening gunung-Gunung lan handy pranala menyang Bukit' online totoan sudo.
Situs wis optimized kanggo smartphone lan tablet akses, nggawe apa Trinity Pangilon telpon "sampurna punters' kanca." Ana kang miwiti tandha katelu totoan-fokus situs Trinity Pangilon wis debut ing minangka akeh sasi. April nggawa bukak saka racing affiliate layanan Pangilon Free Bets, kang mèlu sakcepete sesampunipun dening Pantun Daya-powered Pangilon bal-Balan. Trinity Pangilon kepala sindikasi lan lisènsi Fergus McKenna marang eGaming Review sing Daily Mirror kang pirsawan wis kapentingan ngengkel ing totoan "supaya iku ing wong kang kapentingan sing kita terus kanggo berkembang lan ngirim fantastic produk lan layanan kanggo ketemu sing perlu." UK media sing paling cedhak wis racing saben liyane kanggo miwiti online wagering camping taun iki, kalebu februari kang debut saka Wali kang Gowager.co.uk, senajan Srengenge kang SunBets sportsbook gagal kanggo njaluk mati lemah wiwit menehi hasil karo BetVictor ambruk loro sadurungé sasi iki carane ngerti yen sampeyan menang ing poker. Ing Mei, BetVictor angsal dening Michael Tabor, sing kabaripun nyuwil-nyuwil mati wuwus karo Srengenge sakcepete sawise assuming ganti gumanti, nanging Srengenge wis sumpah kanggo golek liyane kamungkinan le kanggo daya sawijining produk carane ngerti yen sampeyan lagi begalan saka casino.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane ngerti yen sampeyan duwe masalah gambling.