Kembar mbewarakke sawijining kemitraan anyar karo IGT kang Perusahaan bakal nambah IGT PlayDigital kang ekstensif digital game koleksi kanggo Kembar kang wis nyengsemaken isi daptar tugas.
Karo amba-ngengingi, molah malih slot lan sembrono klasik, IGT PlayDigital wis macem-macem saka sudhut game cocok kanggo kabeh jinis saka casino pangguna — iki njangkepi Kembar kang mantra kang customer sentris lan katering kanggo kabeh pamuter pilihan bear ireng casino konser lelenggahan dina rata-rata. Kembar Account Pangareping Pejabat, Marcin Jablonski iki wis ngomong: "Ing mung siji-taun-lawas, iki tandha liyane sing kita plans ambisi ing Twin sing mbayar deviden, IGT ageng supplier karo pinunjul pilihan saka nglereni-pinggiran game sing kita ora bisa ngenteni kanggo kita kedhaftar kanggo muter!" Nalika ditakoni bab Kembar kang plans kanggo nutup metu taun, Jablonski terus: "Karo kita kawitan operasional taun teka menyang cedhak kita terus bisa ing sawetara luwih pembangunan bear ireng casino kobalt lounge. Klebu mangsa kekancan lan pancet pangembangan prodhuk njupuk sing Kembar tetep ing ngarep saka industri" ngadeg dhuwur patroli gambling johnny. Karo Kembar kang expertise, profesional industri lan ngelak kanggo nyediakake paling-bisa pangguna pengalaman, iku mung alam kanggo nyana yen kita bakal terus kanggo ndeleng meteoric wutah uga menyang Taun Anyar lan ngluwihi.c Bab Kembar Didegaké ing taun 2016, dibukak ing 2017, Kembar wis makarya diwayuh kanggo lebokake munggah paling gedhe panyedhiya kanggo sing pangguna-loropaken, durung savvy tech platform, ngewangi mbangun reputasi kanggo sing inovatif lan pikiran maju sastranegara ngadeg galerie geant casino nimes. Wis entuk kautaman karo sing award-menang program affiliate terus push kanggo nambah kanggo game sing pilihan lan pancet dandan onsite ndeleng Kembar langsung terus sukses awal stampede slot machine for sale. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre roulette oasis kothak ara damansara.