Banjur 12-3, Raiders tindak ing kanggo ilang ing Kertu alam Bébas babak new york ngowahi watu casino. Buku Online Bovada lengthened Philadelphia Super Bowl rintangan saka 11-2 kanggo 9-1 Sing alters baris kang diwenehake rintangan saka menang game amba saka babagan 15 persen kanggo 10 persen carane lawas apa sampeyan kudu njaluk ing casino ing louisiana.
Yen mangsa biasa rampung dina iki, padha uga bakal nampa kawitan-babak bye carane lawas apa sampeyan kudu njaluk ing casino ing mississippi. Wektu kanggo mung mimpin ing wong lan dateng punapa mawon kahanan!" Kahanan ing sportsbooks sing oddsmakers aran Elang duwe slimmer kasempatan ing menang sing kawitan Super Bowl wiwit 1960 carane lawas apa sampeyan kudu njaluk ing casino ing oklahoma. "NFC Wétan Champs!Supaya bangga saka resiliency tim iki," Wentz tweeted sesampunipun. Dhisikan testing dideteksi ngeculke ligamen watara Wentz kang nyuda. Mung ing New England Patriot (2-1) lan Pittsburgh Steelers (7-2) padha luwih cendhek. Sadurunge menang amba liwat Rams (9-4), ing Westgate SuperBook wis Philly ing 4-1 menang Super Bowl 52, kang ana katelu-paling cedhak baris. Mantan QB wiwitan Nick Foles mimpin Elang kanggo loro goal lapangan drive ing papat, kang katutup mati lan digunakake macem menang kanggo Philly pembuangan mirah kripik kanggo zynga poker.