Singapore penduduk dipenjara kanggo aturan 'totoan insurance' kanggo casino gamblers iku narik kawigaten ukara adhedhasar maca saka kutha-negara legal definisi bookmaker carane lawas apa sampeyan kudu njaluk ing casino ing michigan.

Pangadilan ditemtokake ing undhang-Undhang kang lack saka utomo ing orane katrangan saka totoan aktivitas ana dening a 'bookmaker' iki dimaksudaké kanggo nutupi kabeh dhasar. Pak Peh, bojoné lan liyane accomplice wiwit rencana insurance ing 2010 nanging padha dipenjara ing taun ing ngisor iki carane lawas apa sampeyan kudu njaluk ing casino. Ing taun 2011, ringleader saka privasi insurance gang ing Singapura Marina Bay Sands penjara iki kanggo 10 sasi lan denda sing jumlahe $90k. Ing wektu, Peh bojo nyariosaken dheweke ngene wong digawe $50k saka dheweke baccarat insurance kegiatan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. High Pengadilan ditolak mréntahaké, matur Tumindak kang pranata dijamin macem-macem non-tradisional wagering, kalebu kabeh saka pemilihan politik kanggo pageants kaendahan mirah mangan ing crown casino. Ing desember 2015, Peh Hai Yam iki didakwo ing sangang counts saka conspiring karo liya-liyane kanggo nyedhiyani 'insurance' kanggo baccarat pemain ing Genting kang Resorts Donya Sentosa casino mirah craps ing strip.