ndrew Lo Kai Bong (digambarke ing gambar foto), uga minangka direktur eksekutif saka Hong Kong-kadhaptar Suncity Group Holdings Ltd, lan wakil ketua saka Summit Pinuju, wis diangkat dadi direktur Suntrust, karo efek saka ana.seneng banget Chua Ming Huat, lan direktur eksekutif lan eksekutif saka Summit Pinuju, uga wis diangkat minangka Suntrust direktur karo efek saka selasa, ngandika terakhir.r Chua uga saiki ketua saka Lelungan Internasional Hotel Group Inc, pangembang lan operator saka Resorts Donya Manila casino resort ing Filipina ibukutha.r Lo lan Pak Chua wis mungguh diganti Joey Villafuerte lan Josephine Marie Salazar minangka Suntrust direktur marang terakhir pasangan kang mundur ing ana. mirah mangan crown casino melbourne.