Nanging, Skor "nawakake langka integrasi native pilihan," ngandika Beynon.
Kekancan antarane game lan media perusahaan sing kabeh nesu ing olahraga totoan donya dina iki, karo Macquarie sadurunge matur aransemen kuwi bisa drive $30 milyar ing casino online lan olahraga wagering revenue dening 2030 schwalbe black jack 26 x 1.9. Nalika game siji totoan wis disetujoni kanggo Kanada (lan sing misale jek kamungkinan) rega saham bakal soar.. Sing nuduhake dikarepake kuwat kanggo salah siji saka newest olahraga totoan-related equities hotspot craps tabel for sale. Mangkono adoh, Skor Media kang theScore seluler totoan app manggon ing Colorado, Indiana, Iowa, lan New Jersey hotspot lempitan poker tabel ndhuwur. Barstool Sportsbook wis bukti dadi hit kanggo perusahaan game amarga ing bagean kanggo media lengen kang kinasih kapribaden lan isi asli.
Operator saiki klien saka Nang. Operator wis eyeing entri menyang negara liyane.
Skor Media & Game (NASDAQ:SCR) simpenan ora sasi dibusak saka sawijining dhisikan aturan umum (IPO) lan Nasdaq listing port richey casino sailing kaping. Nambahake kanggo Skor simpenan tesis perusahaan rencana kanggo mindhah sawijining teknologi ing-house, furthering sawijining vertikal integrasi model.