Asring kaping, pemain bakal mlebu ing kanggo sawetara camping lan njupuk bagéyan ing amba dijamin acara kanggo nambah rintangan saka menang. Situs nawakake saperangan ana acara kalebu minggu Anget-up, sawetara minggu SuperSonic acara, dhuwur roller acara liyane. Turnamen iki bakal mungkasi munggah kang cepet menang kanggo Astedt, minangka iku njupuk mung liwat jam lan setengah kanggo muter hotspot lempitan poker tabel ndhuwur. Poker pros asring saingan ing online poker acara liwat akhir minggu kanggo rak munggah menang utawa ing paling cashouts kanggo mbangun ngalangi bankroll port richey casino sailing kaping. Grand ing partypoker Ing Sunday, Astedt njupuk bagéyan ing Grand ing partypoker. Padha Menang ing PokerStars banget dina sing padha, PokerStars sarwa dumadi ana Supersonic casino saham kanggo tuku saiki. Iki acara wis tuku-ing saka $1,050 lan nawakake $200,000 dijamin hadiah blumbang. Turnamen iki, 230 pemain kompetisi, karo 39 disetel kanggo entuk mbayari.

Kanggo Astedt, akhir minggu iki ngedalaken woh lan iku ora bakal ngagetne kanggo nemokake pro mengkono iku kabeh liwat sabanjuré akhir minggu.. Salas wis dumunung kanggo $31,453 ing hadiah dhuwit casino saham kanggo tuku dina iki.