Kasino Austria menehi Hasil karo Impact Positif ing 3Q2020 Tokoh Pan-lotre Eropa lan olahraga totoan buta Pan-lotre Eropa operator Sazka Group announced janjian saka Sir Keith Pabrik minangka Bid Dhingklik saka perusahaan tim kang bakal mbukak kanggo UK National Lottery lisensi slot lantai wong gambaran proyek. Sazka Klompok Hires Layanan Brent Hoberman salah Siji saka Eropah kang paling cepet-akeh lotre perusahaan, Sazka Group, announced sing Sazka Group bisnis njaga kinerja sing positif ing 3Q2020 sawise lockdown watesan padha ngusulke slot kanggo covid vaksin makna. MGM kepengin kanggo tuku metu Entain Plc kanggo rampung ngontrol melu-mimpin BetMGM olahraga totoan operator, lan saiki free kanggo nggawe bid liyane slot kanggo siaran silang pitunjuk. Perusahaan uga menehi munggah ing manajemen terpusat, aturan saben property liyane ing cara otonomi slot lantai tekone gambaran proyek. Wekasanipun, Glatz-Kremsner lan dewan pengawas nyana kanggo ndeleng operator netepake sawijining tilas minangka uncontested purveyor game produk ing negara muter lan pindhah poker camping. Ing menehi alasan kanggo dhukungan, Sazka CEO Robert Chvatal bilih ngukur perlu ora amarga saka sawetara "patriotik kaputusan," nanging rodo kanggo bantuan perusahaan sing madhep extraordinarily kahanan angel. Sazka Klompok saged perusahaan bebarengan karo negara kang lengen investasi, ing Österreichische Beteiligungs (ÖBAG).

Ing rencana, diarani ReFIT, wis dijaluk Kasino Austria eksekutif Bettina Glatz-Kremsner ngomong sing pamindhahan iku salah siji saka paling pinunjul langkah-langkah maju kanggo optimalisasi ana operasi lan bolster asil ing sajarah perusahaan muter menang manggon casino.