Playtech punika gambling industri kang anjog software lan layanan supplier karo luwih saka 130 idin global, kalebu akeh saka donya kang anjog diatur online, toko lan operator seluler, tanah adhedhasar casino kelompok, pamaréntah disponsori èntitas kayata lotteries, lan entrants anyar bukaan operasi ing mentas-diatur pasar muter lan pindhah poker strategi. B2C sawijining fokus aturan ditetepake lan akeh online CFDs broker, operasi account pasar.com muter lan pindhah poker awit. Situs anyar ngluwihi unrivaled global manggon casino ngarsane lan mbukak lawang kanggo akeh kanthi cepet berkembang pasar London: januari 2017 – Playtech, game anjog ing donya isi lan piranti lunak, sistem lan layanan supplier, wis dibukak negara-saka-ing-gambar manggon casino studio fasilitas ing Bucharest, Romania kanggo ngebaki kanggo dikarepake ageng ing lisensi ing mentas diatur Eropah Wétan negara harrah kang casino kansas city prasmanan.
Mor Weizer, Playtech CEO, ngandika: "bukaan anyar studio luwih solidifies Playtech kang posisi minangka pimpinan pasar ing global, nglereni-pinggiran, diatur manggon casino harrah kang casino kansas city konser. Playtech kang Financials divisi makaryakke loro ing B2C lan B2B basis harrah kang casino proyek ing lebak tengah.