Carl Icahn, multi-billionaire pengusaha, punika pemilik anyar saka Taj Mahal ing Atlantic City, sing planning ing nandur modal $100m menyang property. Nanging, Icahn saiki nyatakake yen dheweke ora bakal nandur modal ing dana yen negara New Jersey nemtokaken kanggo sarujuk kasino ing lor bagean saka negara dakota sioux casino south dakota. Nalika Icahn angsal berjuang casino, kang sejatine disimpen ing properti saka proses bangkrut. Pengusaha saiki pracaya yen lor wilayah saka negara wis diijini duwe kasino minangka iki bakal dadi kompetisi kanggo Taj Mahal dakota sioux casino watertown south dakota nomer telpon. Ing ngandika karo Associated Press, Icahn ngrasa investasi bakal sejatine dadi tanpa gina dakota sioux casino watertown south dakota. Icahn nyatakake senajan piyambakipun planning kanggo nandur modal minangka akeh minangka $100m menyang casino ajang, kang wis digawe mung minangka investasi substansial menyang Tropicana. Iku bakal ora lawang saka investasi kanggo Icahn kanggo mindhah nerusake karo nandur modal ing Taj uga nalika game sing mbukak jeksa agung bisa ngetokake ing sisih lor klapa creek seminole casino restoran.
Icahn saiki plans ing nunggu kanggo ndeleng apa kasil bakal kanggo usulan-usulan ing sisih lor sadurunge obah maju. Icahn wis ketoke wis marang dening politikus sing ora kasino bakal ditambahake ing sisih lor lan banjur mutusaké kanggo mindhah nerusake karo Taj tuku klapa creek seminole casino mbukak. Yen iki jaminan saiki bejat, Icahn kamulyan kok sapa bakal nandur modal ing negara New Jersey ngerti sing jaminan saka politikus tegese apa-apa.
Kanggo saiki, pengusaha plans ing langsung nandur modal $10 kanggo $20 yuta ing pangopènan property lan terus karo penting syarat casino senadyan apa mengkono karo referendum November iki. klapa creek seminole casino nomer telpon.