Lars Johansson wis diangkat dadi anyar Kepala Financial Officer NetEnt klapa creek seminole casino restoran.
Johansson wis ing peran ing interim basis wiwit 3 September nanging saiki wis ditampa posisi full-time klapa creek seminole casino mbukak. Johansson wis luwih saka 30 taun pengalaman ing peran kepemimpinan tengen sektor umum lan pribadi, gadhah paling bubar wis ing Ratos AB minangka sawijining Investasi Senior Direktur klapa creek seminole casino nomer telpon. Panjenenganipun wis dianakaké posisi kuwi minangka CFO saka Swedavia AB, CFO/COO saka TV4 Klompok AB lan CFO/COO lan tumindak CEO saka Orc Lunak AB uk ad kart poker texas holdem. Therese Hillman, Group CEO saka NetEnt, ngandika: "aku banget pleased kanggo milih Lars Johansson minangka Kepala Financial Officer.

Panjenenganipun ndadekke pengalaman pinunjul kanggo peran lan wis diputer minangka bagéyan penting ing aktif proses owah-owahan saka NetEnt." ujk teknologi mitre slot bar.