Bejo Naga hotel-casino dibukak kanthi alus mbukak rong minggu kepungkur, ana 3 desember iku wis resmi sawijining grand opening, acara formal karo pyrotechnics lan penari. Andrew Fonfa, hotel presiden, wis ngandika ing ngembangaken casino luwih, page resor kanggo mbukak ing Las Vegas wiwit Cosmopolitan dibukak ing desember 2010, senajan W Las Vegas hotel kabuka ing Lux Menara on Thursday klapa creek seminole casino login. Bejo Dragon punika ngengkel kanggo duwe kompetisi, Fonfa komentar: "We are bungah bab W, kang jeneng sing everybody ngenali uk ad kart w pokerze texas holdem. Sing bakal bantuan nggawe kita luwih sukses, pancen." Hotel presiden ngarepake Bejo Naga basa customer bakal break mudhun kanggo 60 persen search 20 persen saka California lan pungkasan 20 persen teka saka China thanks kanggo anyar langsung Hainan Airlines rute saka Beijing kanggo Las Vegas uk ad poker texas holdem.

Fonfa nggawe cetha yen casino wis nargetake pasar Asian, negara: "Everybody iku kabeh liwat konsep anyar sing Cina teka, Asia sing teka menyang Las Vegas, lan kita kudu disiapake kanggo sing basa ing signage lan kita wis ono sing saka wiwitan "liyane hotels, McCarran Bandara, everyone perlu kanggo nyekel munggah lan maringi leladen ageng iki Asian populasi." uk ad kart texas holdem.